sunnuntai 6. tammikuuta 2013

FIRST ENTRY

Noniin,

vihdoinki sai tämän blogihommanki polokastua käyntiin lukuisten kyselyitten jäläkee. Huomenna (7.1) lähetään siis Tapion kans kohti Kuala Lumpuria, josta ei olla vielä aivan varmoja itekkään minne suunnistetaan. Tästä saattaaki jo päätellä että ei olla oikein kovia poikia suunnitteleen asioita ja siitä tuo blogin osotekki juontaa juurensa. Edellisellä Aasian reissulla tuota hoettiin aina ko oli joku huolenaihe tai ois pitäny alakaa ressaamaan, vaa ei olla oikee hyviä siinäkään niin parempi antaa asioitten mennä omalla painollaan. Kyllä ne siitä lutviutuu. Tietenki joskus tämä ajattelutapa antaa kunnolla backfirea, mutta pitkässä juoksusa ollaan huomattu tämä huomattavasti ressivapaammaksi elämäntavaksi ja monesti harha-askel on vaan tie uuteen seikkailuun.

Menolippu Malesian pääkaupunkiin tosiaan taskussa, reissun kesto kuukaudesta kahteen ja siihe ne suunnitelmat sitte jääki. Eiköhän tässä jotaki keksitä. Huomena vielä rinkat nippuun ja viimeset kamat kaupasta, valuutan vaihtoa yms. asiaan kuuluvaa säätöä ja iltakonneella Helsinkiin, jossa yö ja sit Euroopan kautta KL. Suurempaa reissukuumotusta ei oo vielä ollu oikein missään vaiheesa, tuntuu että kaikki muut on täpissy sit senki eestä. Totta se lentokoneessa viimistää iskee. Tapion äitee tuosa kuunteliki meiän matkatavarakeskustelua ja totes notta: ''Ei uskois että ootta huomena lähösä toiselle puolen maailmaa!'', ko siinä yhtäkkiä hoksattiin että tyyliin matkavakuutuskortti kannattas mahollisesti kaivaa jemmasta.

Päivitykset tulee tod. näk. olemaan suht lyhkäsiä koska tarkotus on kirjotella old skool-malliin käsipelillä ensin fiilikset tuoreeltaan paperille, josta sitten kännykällä/tietokoneella kopsata myöhemmin blogsuun. Plus että kukaan ei jaksa lukia monen sivun settejä joka jumalan kauppareissusta ja turistiripulista. Myös evästä elämään -osiota voi olla luvassa ko meillä on kotopuolessaki tapana käydä päivittäin syvällisempää keskustelua ihimisenä olemisen riemusta ja kurjuudesta.

Vaan mitäpä tässä enempää runoilemaan, palataan teemaan kuha matka on virallisesti startannu.

-J

3 kommenttia:

  1. Hyvä hyvä, jään odottelemaan reissukuulumisia :) ... niin, ja tosiaan HYVÄÄ MATKAA!

    VastaaPoista
  2. Hyvvää reissua! En tuu tänne luultavasti uuestaa, koska tukehun jo nyt kateudesta.

    VastaaPoista